Hívj Minket bizalommal

Nagy Gyula: +36-70-40-99-444 | Nagy Judit: +36-70-40-99-333

Rólunk

A segítség csak akkor lehet igazán eredményes, ha az ember is megtesz mindent a javulása érdekében. Akarata ellenére senkin sem lehet segíteni
Betegségeinknek, gondjainknak mi vagyunk az okai-nem pedig áldozatai!- de csak mi magunk lehetünk a megoldói is.
Természetesen az emberek nagy részének szimpatikusabb olyan stílusú gyógyítás, ahol nekik semmit nem kell tenniük ( azt hiszik, hogy 2 szem pirula mindent megold) a javulás érdekében.
A holisztikus gyógyítónak el kell érnie, hogy a hozzá forduló ember felismerje felelősségét önmagával szemben, és tegyen meg minden telhetőt a saját gyógyulása érdekében.

Rólunk
Rólunk

Kineziológia

A “pszichoszomatikus orvoslás” a testi, lelki, társadalmi kölcsönhatásokat is vizsgálja az emberi betegség keletkezésében, lefolyásában és kezelésében. Hiszen, ha a test súlyos betegségben szenved, az kihat a lélekre is – de ez fordítva is igaz. Megmagyarázhatatlan testi tünetnek nevezzük az olyan testi tüneteket, amelyeket a szakemberek nem tudnak hagyományos orvosi diagnosztikus címkével ellátni. Ezek azok a tünetek, melyek megfelelő kivizsgálás után nem értelmezhetőek teljes mértékben valamely ismert betegség tüneteinek, vagy nem tulajdoníthatóak valamely kémiai anyag, önkényesen alkalmazott drog vagy orvos által előírt gyógyszer hatásának.

Kineziológia
Kineziológia

Az elmúlt években a Fájdalom és Stresszoldó Központunkhoz fordulók több mint 80%-nak enyhítettük vagy szüntettük meg a panaszait!* “Vigyázz a testedre, mert az az egyetlen hely, ahol élhetsz.”

A “holisztikus gyógyászat” az embert testi-lelki és szellemi síkon, tehát teljes egészében vizsgálja. A holisztikus kezelés SZEMÉLY CENTRIKUS. A mai orvoslásban az ember egyre jobban ELVÉSZ az elméleti vonatkozások megteremtése között.

Keress fel bátran, ez már egy út az egészségedhez!

Kiemelt információk

Átok, rontás, kötés levétel

Átok, rontás, kötés levétel! Díja: 14.000Ft/alk. Bejelentkezés: Nagy Gyula: Gyógymasszőr, Reiki Nagymester/Tanár,Pszichológiai konzulens        Tel:+36-70-40-99-444 TV.MŰSORUNKBAN,SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :https://www.youtube.com/watch?v=KYpz2KTF9yI&t=7s Hagyományos érzékszerveinkkel fel nem fogható energiaközpontok gondoskodnak arról, hogy életenergiánk …

Kiemelt információk

Allergia,Fájdalomcsillapítás Speciális technikával!

Allergia,Fájdalomcsillapítás Kezelést végzik: Nagy Gyula Reiki Nagymester/Tanár,Pszichológiai konzulens    Tel:+36-70-40-99-444 Nagy Judit Természetgyógyász, Kineziológus, Reikimester, Tel:+36-70-40-99-333 TV.MŰSORUNKBAN,SOK ÉRDEKES INFORMÁCIÓT TALÁL :https://www.youtube.com/watch?v=KYpz2KTF9yI&t=7s Kezelés díja: 28.000 Ft. ideje kb: 2 óra A Reiki személyiségfejlesztő, …